SampleValley.com tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä ja yhteyshenkilö

Yes or Nope Europe Oy
Sirpa Talka
050-5214049

Rekisterin nimi

SampleValley.com -palvelun henkilörekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on

  1. palvelun ylläpitäminen
  2. asiakassuhteen hoito ja ylläpito
  3. kuluttajille ja erilaisille sidosryhmille tehtävät tuotenäytejakelut ja ostettujen tuotteiden ostohyvitykset sekä niiden maksuliikenteen, arpajaisvoittojen ja bonusten maksujen hoitaminen
  4. palvelun markkinointiviestintä, käyttäjien muistuttaminen uusista ja jo varatuista tuotenäytteistä
  5. yhteydenpito palvelun käyttäjiin

Rekisterin tietosisältö

Henkilörekisteri sisältää henkilötietoja Samplevalley.com -palveluiden käyttäjäksi rekisteröityneistä luonnollisista henkilöistä.

Tallennetut henkilötiedot

Henkilörekisteri sisältää käyttäjän itsensä antamia tietoja:

  1. Henkilön sähköpostiosoite ja käyttäjätunnus
  2. Henkilön etu- ja sukunimi
  3. Henkilön matkapuhelinnumero
  4. Henkilön pankkitilinumero salattuna ja/tai valittu hyväntekeväisyyskohde
  5. Henkilön ikähaarukka, sukupuoli ja sidosryhmä
  6. Henkilön palveluun lataamia valokuvia tuotteista ja ostokuiteista
  7. Suoramarkkinointiluvat eli palvelun käyttäjä voi halutessaan tilata tietoa tuotenäytteistä, joista hän voi saada ostohinnan palautuksen.

Automaattisesti kerättäviä tietoja:

  • Facebook sisäänkirjautumisella siirretään palveluun käyttäjän nimi, Facebookin profiilikuva, sähköposti, sukupuoli, summittainen ikätieto ja muita Facebookin perustietoja
  • Virtuaalinen käyttäjätunnus, IP-osoite, selaimen user agent -tieto
  • Ostohinnan palautuksista kerätyt tiedot ja maksettujen palkkioiden yhteisarvo
  • Google Analyticsin keräämiä palvelun käyttötietoja
  • Facebookin seurantapikselin keräämät tiedot

Tietojen tarkastaminen

Palvelu käsittelee tietoja laillisesti ja huolellisesti, noudattaen hyvää tietojenkäsittelytapaa sekä toimii muutoinkin niin, ettei rekisteröidyn yksityisyyden suoja vaarannu.

Jokainen palvelun käyttäjä voi käyttäjätiliasetuksissa tarkistaa ja korjata omia henkilötietojaan sekä poistaa kaikki itseään koskevat henkilötiedot palvelusta. Voit siis itse tarkistaa ja ylläpitää omia tietojasi käyttäjätilin asetuksissa, jonne pääset palvelun etusivulla olevasta valikosta.

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri sisältää ainoastaan käyttäjän palveluumme itse itsestään antamia tietoja ja selaimesta automaattisesti luotuja tietoja.

Säännönmukaisten tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Henkilötietoja ei siirretä tai luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Tietoja voidaan luovuttaa henkilötietolain sallimin tavoin niille palveluiden yhteistyökumppaneille ja alihankkijoille, jotka toimivat palveluiden toimeksiannosta ja lukuun palveluihin liittyen.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle tai yrityksen lukuun toimivalle palvelun tuottajalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus ja henkilötietojen käsittely liittyy.

Henkilön pankkitilin numero tallennetaan rekisteriin salattuna ja sen avaamisoikeus salaisella salasanalla on vain ostohinnan palautusmaksuja maksavilla henkilöillä ja palvelun ylläpitäjillä.

Comments are closed.